Amico Più

Privé coaching

Intensieve lessen met individuele focus

“De omgang met de hond op een diervriendelijke manier, dát staat bi j Amico Più écht centraal” – M. Wolters

Wat komt aan bod in deze lessen?

Inhoud
In deze coaching gaan we één op één aan de slag met de hond. De vorm van de lessen kunnen we samen vormgeven. Zowel puppytraining als gehoorzaamheid en overige te wensen lessen kunnen we in deze vorm aanbieden.

Cursusduur
Samen met u overleggen we welke combinatie van onderdelen én met welke duur we de lessen gaan aanbieden. De lessen kunnen eventueel op locatie bij u thuis gegeven worden.

Prijs
€50,- / per uur

Veelgestelde vragen

Hoe oud moet mijn hond zijn?

Bij de privé coaching worden de lessen volledig op de wensen van u en uw hond afgestemd. We adviseren een minimale leeftijd van 6 á 8 weken.

Wanneer beginnen de cursussen?

De privélessen beginnen zijn in overleg te plannen. We streven ernaar zo snel mogelijk met u en uw hond aan de slag te gaan.

Wie mag mee naar de cursus?

Bij de privé lessen  geven we samen vorm aan de cursus. We kunnen alle gezins- of familieleden gedurende de lessen erin betrekken. Zo maken we de privélessen mooi persoonlijk. 

Hoe moet de cursus betaald worden?

Het cursusgeld kan per overboeking, pin of in contanten afgerekend worden.

Wat heb ik nodig bij de cursus?
  • Een passende halsband of tuigje van leer of nylon.
  • Een leren of nylon lijn van minimaal 2 meter. 
  • Eigen voer van uw hond en daarnaast lekkere maar kleine voertjes. Zoek uit waar uw hond echt gek op is. Denk dus ook aan gekookt/gedroogt vlees of vis etc. Bij onze hondenschool zijn prima voertjes te koop; 100% natuurlijk en zonder toevoeging!
Gaat de les door bij slecht weer?

In overleg wordt gekeken of het weer geschikt is. Anders zal de les verplaatst worden. Dit is afhankelijk van de locatie waar wij de privé les geven. Wij beschikken over een overdekte cursuslocatie waar we bij slecht weer cursussen geven.

Gaat de cursus door bij vrieskou?

De privélessen kunnen in principe ook in de winter gegeven worden. We geven samen vorm aan de lessen, bij u of bij ons op locatie. Maar wij houden altijd het welzijn van de hond in de gaten, en denken ook aan het plezier van de eigenaar.

Kan privéles ook aan huis worden gegeven?

Ja! Vaak is dit extra persoonlijk om uw hond te trainen in uw eigen omgeving. Samen bespreken we de mogelijkheden en geven we vorm aan de privélessen.

Heeft u een vraag en kunt u geen informatie vinden over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Geïnteresseerd?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wi j contact met u op.