Contact

Stel ons uw vragen over uw hond

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vraag over uw hond. Van vragen over een eerste puppycursus tot vragen over het juiste voer voor uw hond. Een aantal veelgestelde vragen staan hier opgesteld. Staat uw vraag hier niet tussen? Dan kunt u via mail, Whatsapp, telefoon en het contactformulier alsnog uw vraag aan ons stellen.

Veelgestelde vragen

Hondencursussen

Wanneer beginnen de cursussen?

Wij bieden het hele jaar hondencursussen aan. Zo bent u ervan verzekerd dat u met uw (nieuwe) hond snel kunt beginnen met opvoeden en trainen. De cursussen duren 8 tot 10 weken. Neem contact met ons op om te informeren wanneer u kunt beginnen.

De privélessen beginnen zijn in overleg te plannen. We streven ernaar zo snel mogelijk met u en uw hond aan de slag te gaan.

Wie mag mee naar de cursus?

Het is belangrijk dat we tijdens de cursus alle aandacht hebben voor de honden. Per hond mogen maximaal 2 personen meekomen naar de cursus. Heeft u jonge kinderen? Dan adviseren we de fun-cursus waar alle tijd en ruimte is voor plezier.

Bij de privé speurlessen mag de hele familie meekomen. Dit is een gezellig gezinsuitje waar jullie samen met de hond er op uitgaan.

Bij privélessen mag het hele gezin aanwezig zijn, deze lessen worden samen ingevuld.

 

Hoe moet de cursus betaald worden?

Het cursusgeld kan per overboeking, pin of in contanten afgerekend worden.

Wat heb ik nodig bij de cursus?
  • Een passende halsband of tuigje van leer of nylon.
  • Een leren of nylon lijn van minimaal 2 meter. 
  • Eigen voer van uw hond en daarnaast lekkere maar kleine voertjes. Zoek uit waar uw hond echt gek op is. Denk dus ook aan gekookt/gedroogt vlees of vis etc. Bij onze hondenschool zijn prima voertjes te koop; 100% natuurlijk en zonder toevoeging!
Gaat de les door bij slecht weer?

In overleg wordt gekeken of het weer geschikt is. Anders zal de les verplaatst worden. Aangezien de les speuren wordt gegeven in de open natuur, is het niet mogelijk een les van dezelfde kwaliteit op onze overdekte locatie te geven. 

Gaat de cursus door bij vrieskou?

De speurlessen kunnen in principe ook in de winter gegeven worden. Maar wij houden altijd het welzijn van de hond in de gaten, en denken ook aan het plezier van de eigenaar.

Wat als de cursus tóch wordt afgelast?

U behoudt het recht op deze les. We zorgen ervoor dat we samen een nieuwe datum plannen.

Webshop

Verkopen jullie ook kattenvoer?

Wij zijn dealer van Farmfood, Prins en Almo Nature. In hun assortiment zit ook ander voer dan hondenvoer. Deze producten staan niet in onze webshop. Neem contact met ons op om te overleggen en uw bestelling te plaatsen

Ik weet niet wat het juiste voer is voor mijn hond, adviseren jullie ook?

Voor ons is uw hond ook meer dan een vriend. Middels persoonlijk contact helpen we u graag om de juiste keuze te maken voor hondenvoeding. U kunt hiervoor ook telefonisch contact met ons opnemen.

Het bestellen mislukt, wat nu?

Mocht het niet lukken uw bestelling te plaatsen via onze webshop, neem dan contact met ons op. Stuur uw bestelling via mail, whatsapp of bel ons. Er is vooraf geen betaling vereist, wij zorgen dat uw hondenvoeding snel wordt thuisbezorgd. 

Bezorgen jullie ook in België?

Ja! We hebben een beperkte bezorgregio, in deze regio valt Zuid-Limburg en ook de Belgische Voerstreek. 

Mijn postcode staat niet in de bezorgregio, wat nu?

Wij hebben een beperkte bezorgregio omdat wij zelf de bezorging verzorgen. Staat uw postcode er niet tussen? Neem telefonisch contact met ons op of mail uw bestelling naar info@amicopiu.nl. Dan kijken we in overleg met u of bezorging mogelijk is.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

U betaald bij ons géén verzendkosten. Wél is een minimale besteding van €25,- vereist.

Nemen jullie artikelen retour?

Voor retourverzoeken vragen we u contact met ons op te nemen. Samen kijken we hoe we u het beste kunnen helpen.

Contactformulier