Amico Più

Fun cursus

Nog meer plezier beleven samen met uw hond

“De omgang met de hond op een diervriendeli jke manier, dát staat bi j Amico Più écht centraal” – M. Wolters

Wat komt aan bod in deze cursus?

Inhoud
Deze cursus is een combinatie van gehoorzaamheidstraining, doggydance en agility. De hond beschikt al over een degelijke gehoorzaamheid, waarna we met doggydance en agality nog verder inspelen op het gedrag van uw hond.

Het voornaamste doel dat we voor ogen hebben bij deze funcursus, is dat de hond en de eigenaar hier samen veel plezier aan beleven. Dit versterkt de opvoeding en de relatie tussen u en uw hond.

Cursusduur
In 8 lessen zorgen we voor een lessen vol met plezier en actie om uw hond te trainen. Iedere cursus duurt 1 uur en gaat meerdere keren per jaar van start.

Prijs
€120,- / duur 8 lessen

Veelgestelde vragen

Hoe oud moet mijn hond zijn?

Bij de gehoorzaamheidscursus zijn honden vanaf 6 maanden oud welkom. Is uw hond jonger dan 6 maanden? Dan adviseren we de puppycursus waar ook gehoorzaamheidsaspecten in voorkomen. Deze cursus al gedaan, maar toch nog behoefte aan coaching? Neem dan eens contact op voor privé training in bijvoorbeeld speuren.(leeftijd bij start van de cursus).

Wanneer beginnen de cursussen?

Wij bieden het hele jaar hondencursussen aan. Zo bent u ervan verzekerd dat u met uw (nieuwe) hond snel kunt beginnen met opvoeden en trainen. De cursussen duren 8 tot 10 weken. Neem contact met ons op om te informeren wanneer u kunt beginnen!

Wie mag mee naar de cursus?

Het is belangrijk dat we tijdens de cursus alle aandacht hebben voor de honden. Per hond mogen maximaal 2 personen meekomen naar de cursus. Heeft u jonge kinderen? Dan adviseren we de fun-cursus waar alle tijd en ruimte is voor plezier.

Hoe moet de cursus betaald worden?

Het cursusgeld kan per overboeking, pin of in contanten afgerekend worden.

Wat heb ik nodig bij de cursus?
  • Een passende halsband of tuigje van leer of nylon.
  • Een leren of nylon lijn van minimaal 2 meter. Geen flex-lijnen voor puppy’s gezien deze niet veilig zijn.
  • Eigen voer van uw hond en daarnaast lekkere maar kleine voertjes. Zoek uit waar uw hond echt gek op is. Denk dus ook aan gekookt/gedroogt vlees of vis etc. Bij onze hondenschool zijn prima voertjes te koop; 100% natuurlijk en zonder toevoeging!
  • Een speeltje of bal aan een touw.
Gaat de cursus door bij slecht weer?

Ja. Bij slecht weer beschikken we namelijk over een overdekte trainingslocatie in Eijsden waar de cursus alsnog kan plaatsvinden. Uit de regen en uit de wind kunnen we daar samen aan de slag. U wordt op tijd hiervan op de hoogte gebracht. Zo zorgen we voor een stabiel leerproces van de eigenaren en de honden binnen 8 weken.

 

Gaat de cursus door bij vrieskou?

Bij extreme weersomstandigheden zullen wij dit afwegen en u optijd ervan op de hoogte brengen of de cursus doorgaat. Wij houden altijd het welzijn van de hond in de gaten, en denken ook aan de eigenaar.

Wat als de cursus tóch wordt afgelast?

U behoudt het recht op deze les. We zorgen ervoor dat de 8 lessen van de cursus worden gegeven binnen een periode van 10 weken.

Heeft u een vraag en kunt u geen informatie vinden over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Geïnteresseerd?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wi j contact met u op.